-
Vaša košarica je prazna
Adobe XD for teams

Adobe XD for teams


Broj licenci 1 godina
1-9 302,34 €
10-49 299,29 €
Cijene su izražene u eurima, bez PDV-a.
Cijena ovisi o broju licenci i vremenskom razdoblju.
Za ubacivanje proizvoda u košaricu kliknite na ikonu .

Prijeđite s koncepta na prototip brže pomoću Adobe XD, sveobuhvatno UX/UI rješenje za izradu web stranica, mobilnih aplikacija i još mnogo toga. S glatkom, snažnom izvedbom lako je stvoriti korisnička iskustva koja funkcioniraju i izgledaju izvrsno na bilo kojem zaslonu.
Adobe XD je zamišljen kako bi zadovoljio potrebe današnjihUX/UI dizajnera, uz intuitivne alate koji pružaju savršenu preciznost i performanse, te čine svakodnevne zadatke jednostavnijima. Koristite značajke koje će vam znatno uštediti vrijeme – poput Repeat Grid opcije i fleksibilnih alata pomoću kojih možete stvoriti sve – od grubih nacrta, do potpuno interaktivnih prototipova za bilo koji zaslon u nekoliko minuta.

Dizajnirajte, izradite prototip, podijelite – sve uz XD. Prebacite se sa statičnih predložaka na interaktivni prototip u jednom kliku. Mijenjajte dizajn i automatski pogledajte izmijenjeni prototip – bez potrebe za sinkronizacijom. Pregledajte prototip, čak i na iOS i Android uređajima, a zatim ih lako podijelite sa svojim timom.